Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tuotteet

Luonnonkosmetiikka tarkoittaa ihonhoitotuotteita ja kosmetiikkaa, jonka lähtökohtana on, että siihen käytetyt raaka-aineet ovat mahdollisimman vähän haitallisia niin ihmiselle kuin luonnolle, jonka vuoksi tiettyjä kemikaaleja ei käytetä. Tätä säädellään sertifikaateilla.

Tuotteiden raaka-aineiden ja tuotannon täytyy noudattaa jonkun riippumattoman sertifiointiorganisaation kriteereitä, jonka vuoksi usein puhutaankin sertifioidusta luonnonkosmetiikasta. Myös termejä orgaaninen kosmetiikka tai luomukosmetiikka saatetaan käyttää.

Luonnonkosmetiikan raaka-aineiden tulee olla muun muassa luonnonöljyjä ja -vahoja. Hajusteiden, väri- ja säilöntäaineiden tulee olla luonnosta peräisin.

Luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotteissa ei käytetä esimerkiksi formaldehydin vapauttajia säilöntäaineena, silikoneja, parabeeneja, etoksyloituja emulgaattoreita (PEG-yhdisteet), keinotekoisia väriaineita tai -hajusteita, EDTA:ta, parafiinia tai muita maaöljyjohdonnaisia.
(Wikipedia)

Kaikki Piparmintussa myytävät tuotteet ovat ekosertifikoituja tai niiden tuotesisällöt vastaavat sertifikaatin tasoa. Meiltä saat laadukkaat ihonhoitotuotteet, shampoot, muotoilutuotteet, saippuat, reilun kaupan puuvillavanut- ja puikot, TEKin antistaattiset puuharjat. Hyllystämme löytyy Less is more, Farfalla, Flow, Bohon meikit, We love the planet ym.

Tervetuloa katsomaan valikoimaa paikan päälle.

Piparminttu Lahti:

Piparminttu Helsinki: