Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ekokampaamopalvelut

MEILLE TULLESSA VOIT LUOTTAA SIIHEN, ETTÄ LIIKKEESSÄ EI KÄYTETÄ LAINKAAN NS. SYNTEETTISIÄ AINEITA TYÖSKENTELYSSÄ.  OLEMME SITOUTUNEET VAIN YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISIIN, KASVIPERÄISIIN TUOTTEISIIN. TÄSTÄ TUNNUSTUKSENA MEILLE ON MYÖNNETTY LAHDEN  KAUPUNGIN YMPÄRISTÖTOIMIALAN  VUODEN 2015  YMPÄRISTÖTEKIJÄ-TITTELI . OLEMME PÄIJÄT-HÄMEEN AINOA EKOKAMPAAMO TÄLLÄ HETKELLÄ, JOKA TYÖSKENTELEE PELKÄSTÄÄN EKOTUOTTEILLA.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta tehdään asiakkaan istuessa tuolissa, rauhallisen musiikin soidessa. Hiuksiin levitetään kasviperäinen öljy sekä eteerisiä öljyjä, jotka valitaan hiuspohjan, hiusten laadun  ja ihmisen perusteella. Hieronnan aikana käsitellään selkä, hartioita, kädet, pää sekä kasvoja. Hoidon aikana käytetty öljy  pestään lopuksi pois. Kesto n. 45 min.

Hoito rentouttaa, auttaa poistamaan lihasjännitystä, vilkastuttaa verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Siitä on apua stressiin sekä erilaisiin jännitystiloihin. Intialainen päähieronta on olennainen osa  hiustenhoitoa. Suosittelemnme hierontaa osana kasvivärjäystä. 

Hieronta voidaan tehdä kasvivärin tai hoidon yhteydessä, jolloin hinta edullisempi. Hieronta voidaan tehdä myös ilman öljyjä jolloin palvelun kesto 30min

 

 
Energialeikkaus

Energialeikkaus on enemmän kuin hiustenleikkaus. Leikkaus aloitetaan intialaisella päähieronnalla öljyillä ja hiukset leikataan tietyllä tekniikalla  paikalleen, huomioiden hiusten luonnollinen laskeutuminen. Tarkoituksena on tehdä harmoninen ja toimiva leikkaus. Tällöin et joudu laittamaan hiuksiasi vaan käytössäsi on "pese ja pidä"-tukka. Leikkauksen aikana hiusta kammataan enemmän. Hiukset tuntuvat kuohkeilta ja joidenkin asiakkaiden mielestä jopa kasvavat nopeammin. Hiusten oma voima, "energia" säilyy hiuksessa, kun sitä ei käsitellä leikkauksessa lainkaan veitsellä tai muotoilusaksilla.  

 

 
Kasvivärjäys

Kasvivärjäys tehdään kasvijauheilla . Kasvijauheet sekoitetaan keitettyyn veteen. Kemiallisia aineita ei käytetä lainkaan värjäyksessä. Kasvivärien tuoksut ovat yrttisiä. Intialainen päähieronta värjäyksen yhteydessä "kypsentää" värin paremmin, koska oma keho lämmittää värin. Voit valita lisäpalveluista tämän ajanvarauksen yhteydessä.

Jos asiakas haluaa siirtyä synteettisten väriaineiden jälkeen kasviväreihin, hiuksiin täytyy tehdä savi- tai merileväpuhdistus, jotta irtoavat silikonit ynnä muut jäänteet saataisiin hiuksesta pois.  Jos varaat aikaa ensimmäiseen kasviväriin kirjoita viestiin hieman lähtötilannettasi. 

Kasviväreillä pystyy sävyttämään oman hiuksen väriä lämpöisemmäksi, tummemmaksi tai kirkastamaan. Vaalentamaan kasvivärit eivät pysty, koska on kyse luonnontuotteista. 

Harmaan peittoon ja rajumpaan tummennukseen vaaditaan tuplavärjäys, jolloin aikaa menee enemmän. Asiakkaan on myös mahdollista lähteä kotiin värit päässä ja pestä kotona toinen väri pois. Kasviväreissä vaikutusajat ovat pidempiä.

 

Kysy kosmetologin hoitoja värin vaikutusajaksi.  Tämä onnistuu  vain Lahden toimipisteessä.

Savivaalennus

Savikirkastus on ympäristöystävällisempi keino vaalentaa hiuksia. Tuote sisältää savea, soodaa ja hapetetta .  Käytämme merkkejä La Cordier, Maa ja Naviter .Lopputulokset ovat kirkastavia, eivät niin vaalentavia mitä ns. perinteiset vaalennusvärit ovat. Vaalennus tapahtuu yleensä raidoittamalla, mutta tuote voidaan levittää myös kauttaaltaan.  Jos sinulla on hiuksissa vanhaa tummaa synteettistä väriä tai imelkein musta kasviväri-  emme tee savivaalennusta. Tällöin emme voi taata lopputuloksen onnistumista.  Kuitenkaan edelliset vaaleat raidat eivät ole este savivaalennukselle. 

Kuvia töistämme näet instagram-tilillämme @ekokampaamopiparminttu tai @piparminttuhki

 

 
Hoidot

Hoitoihin on valittu yrtit ja hoitavat aineet halutun lopputuloksen saavuttamiseksi. Kaikki hoidoissa käytettävät aineet ovat luonnon tuotteita. Hoitoihin voit ottaa lisäksi intialaisen päähieronnan. Hieronta vilkastuttaa pintaverenkiertoa, joka lämmittää hoitonaamiota ja tehostaa sen vaikutusta. 

 

MERILEVÄHOITO

Hoito on syväpuhdistava ja kosteuttava. Merilevä sisältää jodia ja myös  tärkeitä kivennäisaineita, mineraalisuoloja, rasvahappoja, vitamiineja kuten C-, D- ja E-vitamiineja, magnesiumia, kaliumia, fosforia, kalsiumia, rautaa, ja hivenaineita. Merilevähoito syväpuhdistaa hiuksista tehokkaasti raskasmetalleja kuten rautaa ja kuparia sekä epäpuhtauksia joita sinne on kerääntynyt. Vaaleiden hiusten väri kirkastuu ja samalla merilevä kosteuttaa hiuksia.Hiukset tuntuvat "kuohkeilta" pitkään hoidon jälkeen

 

PUHDISTUSKUURI
Jos haluat varmistaa kasvivärin lopputuloksen onnistumisen, valitse puhdistuskuuri lisäpalveluksi. Tämä kannattaa valita ensimmäisen kasvivärin yhteydessä.  Jos hiuksesi on kankeat ja "tukkoisen" oloiset muotoilutuotteista, tai epäilet mineraalijäämiä vedessä on puhdistus tarpeellinen. Kampaaja käyttää siihen eri savilajeja tai merilevää. Voit ottaa tämän hoidon myös pelkkänä hoitona halutessasi elinvoimaa ja vahvuutta hiuksillesi tai päänahassa on talirauhasen toiminnan häiriöitä (esim  liika rasvoittuminen)

 

 

 

 MYYMME MYÖS LAHJAKORTTEJA !

Kaikkien palveluiden yhteydessä käytetään vain kasviperäisiä shampoita ja hoitoaineita.

Peruuttamattomasta ajasta lähetämme laskun

Piparminttu Lahti:

Piparminttu Helsinki: