Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Henkilökunta

Minttu - koulutettu ekokampaaja Hki/Lahti

Suoritin hiusalan perustutkinnon 2003 ja valmistuin ekokampaajaksi 2013. Olen vuosien varrella herkistynyt kampaajan työssä käytettäville kemiallisille aineille. Siitä johtuen kiinnostuin siitä, mitä purkeissa tosiasiassa on. Luonnon ja eläinten ystävänä minun oli helppo siirtyä ekologisempaan työskentelytapaan. Työ luonnonmukaisten tuotteiden parissa tekee liikkeeni turvallisemmaksi itselleni ja asiakkailleni. Haluan että liikkeessä on rauhallinen tunnelma, joten palvelen asiakasta yksi kerrallaan kiireettömästi.

Käyn aktiivisesti koulutuksissa ja pidän asiaa tärkeänä, jotta pysyn ajan hengessä.  Pääasiassa asiakaskuntaani ovat tällä hetkellä naiset., kuitenkin teen mielelläni myös pystytukkia  ja parran muotoiluja. Olen erikoistunut etenkin energialeikkauksiin. Siinä pääsen käyttämään erilaisia kasviöljyjä hiustyyppien mukaan ja leikkaamaan hiusta osio kerrallaan huolellisesti ja ajan kanssa. Tämä tekniikka on meille ekokampaajille opetettu. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!

Yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja ilmiöiden pohdiskelu on osa elämääni. Harrastan sosiaalitieteiden opiskelua. Lahdessa asuessani toimin vihreiden valtuustoryhmässä varavaltuutettuna. Olen mukana myös Suke ry:n (Suomen koulutetut ekokampaajat ) hallituksessa. Jos olet kiinnostunut ekokampaajan koulutuksesta tai ekokampaajana haluat liittyä yhdistykseemme, ota yhteyttä. Kerron mielelläni lisää tästä ammattikunnasta, joka toistaiseksi on melko pieni, mutta kasvava. Itselleni ekokampaajana toimiminen on ollut oikea suunta työuralle.

Eläintensuojelu, luomu- ja kasvisruoka, liikunta, kierrätys sekä ekokosmetiikan käyttö ovat perheemme arkea ja  töissä voin tehdä valintoja, jotka ovat itselle tärkeitä. 

Työskentelen pääasiassa Helsingissä, jonne olet tervetullut asiakkaakseni!

Laita viestiä minttu@piparminttu.fi jos haluat ottaa suoraan yhteyttä minuun.

 

 

 

Mia - ekokampaajaopiskelija, Lahti

 
"Valmistuin parturi-kampaajaksi keväällä 2007 ja olen toiminut sen jälkeen eri paikoissa 
alan yrittäjänä. Välillä tieni eksyi muuallekin, mutta nyt olen palannut unelmani äärelle. Olen kouluttautumassa ekokampaajaksi ja tulen valmistumaan keväällä 2020.
Ekologiset elämäntavat ovat olleet osa elämääni jo vuosia ja ovat vain jalostuneet vuosien varrella. Etenkin lasteni syntymien jälkeen, olen miettinyt todella paljon minkälainen maailma heille jää, mitä haluan heille omalla toiminnallani opettaa.
 Luonnonkosmetiikka, kierrätys, eettisyys... On etuoikeus että voin työskennellä omien arvojeni mukaisesti. Olen luova tyyppi ja oman työn jäljen näkeminen on parhaimpia asioita kampaajan työssä. Vahvuuksiani on ehdottomasti hiusten leikkaaminen ja koen että minulla on taito kuunnella asiakasta, olla läsnä ja nähdä hänen toiveensa. Sydämellisesti tervetuloa asiakkaakseni!"
 
Tavoitat minut Lahden Piparmintusta sekä sähköpostitse mia@piparminttu.fi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
NIINA - koulutettu ekokampaaja, Lahti
 
Koulutukseltani olen parturi-kampaaja sekä koulutettu ekokampaaja.  Ekotöitä olen tehnyt viimeiset 4 vuotta. Kävin mutkan Suomen Lapissa Rovaniemellä, jossa ehdin työskennellä 3. vuoden ajan. Keväällä olen palannut takaisin etelä-suomeen asumaan ja työskentelemään. 
Pidän ekokampaamossa työskentelystä sen kevyen tuoksumaailman sekä luonnollisten lopputulosten takia. Rauhallinen työympäristö itselleni ja asiakkailleni on minulle tärkeää. 
 
Pidän luonnossa liikkumisesta eri vuoden aikoina. Vapaa-aikani vietän perheen, ystävien ja kissojeni kanssa. 
 
Tulen tekemään noin kerran viikossa töitä Piparminttuun, pian nähdään! Lämpöisesti tervetuloa asiakkaakseni.
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jenni - koulutettu ekokampaaja, Helsinki
 
 Hei! 
Olen Jenni, ekokampaaja vuosimallia 2019. Hiusalan perustutkinnon suoritin vuonna 2015. Ajan myötä olen kiinnostunut yhä enemmän luonnonmukaisuudesta ja kestävän kehityksen ajatuksesta. Ammatillinen kasvu, eettisyys ja ekologisuus ovat mielestäni tavoittelemisen arvoisia asioita ja siksi ekokampaajuus olikin luonnollinen seuraava askel.
Jo opintojeni ohessa 
pääsin harjoittelemaan Piparminttuun ja valmistumisen jälkeen osaksi heidän huipputiimiään.
Edellisessä elämässäni olen työskennellyt sosiaalialalla ja uskon, että siitä kokemuksesta on ollut hyötyä nykyise
ssäkin työssäni. 
Tahdon kampaajanakin tukea asiakkaitteni hyvinvointia ja uskon, että ekokampaajana
se onnistuu vielä kokonaisvaltaisemmin. 
Mielestäni hyvinvointi luo kauneutta ja kauneus hyvinvointia. 
Ohessa vielä arvioita minusta suoraan asiakkailtani:

"Kaikin puolin miellyttävä kokemus, juuri sellainen lopputulos kuin toivoin. Suosittelen!" Katrin R.

"Jenni on aivan mahtava, välitön tyyppi,  joka leikkasi minulle huippuhienot, omalta tuntuvat hiukset. Lämmin suositus!" A
nni T.

"Jenni rocks<3" Mini M.
 
Viesti suoraan minulle jenni@piparminttu.fi

Tervetuloa asiakkaakseni Piparminttuun sekä Helsingissä, että Lahdessa!
 

Piparminttu Lahti:

Piparminttu Helsinki: